Annelies van Schuppen

Gepassioneerde Flexjuf met 20 jaar ervaring in het vak!

Algemene voorwaarden & Wet- en regelgeving

Voorafgaand aan elke opdracht zal u gevraagd worden een modelovereenkomst omtrent de gezagsrelatie te ondertekenen. Het minimum aantal uren voor een opdracht is 3 uren aansluitend op één dag. Uiteraard beschik ik over een “Verklaring Omtrent Gedrag”. De wet- en regelgeving is omschreven op www.flexleerkracht.nl, via deze site kunt u mij, of een andere flexleerkracht, ook inhuren.

Als  zzp’er ben ik zelf verantwoordelijk voor de afdracht van premies en maak geen aanspraak op loondienst voorzieningen (vakantie, ziekte, pensioen etc.) Uw school betaalt direct aan Flexjuf0318 middels een factuur op basis van mijn vaste uurloon. Er is geen sprake van een dienstverband. Om zeker te zijn dat u het goed geregeld heeft en er geen gevaar is voor boetes of naheffingen, maakt u gebruik van een modelovereenkomst. Zo is er voor beide partijen transparantie en duidelijkheid

Geef een reactie

Your email address will not be published.